M Henriksen Design

M Henriksen Design logo

Om M Henriksen Design

HVEM ER JEG

Mit navn er Majbritt og jeg er stifter af M Henriksen Design. Jeg har så længe jeg kan huske elsket at fordybe mig i det kreative univers. Det er her jeg har fundet ro og her jeg har genvundet min energi.

Siden jeg var ganske ung har jeg fundet stor glæde i at sy. Senere i livet fandt jeg glæden ved at male. Da jeg indenfor de senere år blev klar over at disse to ting kunne kombineres, vidste jeg at jeg havde fundet min vej. Den rette vej for at stifte M Henriksen Design.

M Henriksen Design er en webshop hvor du kan købe specialdesignede tekstiler, som alle er designet ud fra motiver malet i akvarel og derefter brugt i unikke mønsterdesign.

MIN INSPIRATION

Min inspiration henter jeg i mine omgivelser, naturen eller gennem folk omkring mig.

Et nyt motiv kan opstå på en gåtur, på job eller ved en snak med familie eller gode venner. Jeg ved aldrig hvornår det næste motiv det dukker op.

Alle motiver males i hånden inden de bruges i mønsterdesign.

Mit stof

HVEM ER JEG

Hos M Henriksen Design er tanken at du som kunde skal kunne købe unikke metervarer som ikke forhandles andre steder end her på shoppen.

Det skal give dig mulighed for at købe en metervare der er helt unik.

En metervare der har gennemgået mange steps inden den er blevet til.

Det starter som regel med en ide. En ide der hurtigt tager form og skitseres. Motivet tegnes over på akvarelpapir og farvelægges. Derefter arbejder jeg med det enkelte mønsterdesign. Det mønsterdesign der bliver udgangspunktet for den endelige metervarer.

Mit stof om os M henriksen design
M Henriksen Design logo
Illustrationer og specialdesignede tekstiler

Tak fordi du kikkede forbi

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev vil jeg informere dig om nyheder, gode tilbud, give dig inspiration og holde dig opdateret på kommende messer.

M Henriksen Design

Tilmeld dig her.
Du vil derefter modtage en mail som du skal bekræfte.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du modtage nyheder og gode tilbud som jeg tænker du vil have glæde af.