M Henriksen Design

M Henriksen Design logo

Handelsbetingelser

Her kan du læse om de betingelser og vilkår, som gælder når du køber hos M Henriksen Design. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til mig på majbritthenriksen@hotmail.com

Priser

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.
De viste priser på webshoppen gælder for bestillinger foretaget på webshoppen. Der kan godt være specielle priser når jeg er på marked eller hos øvrige forhandlere.

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel hos M Henriksen Design

Forsendelse

Bestillinger til Danmark sendes med GLS eller DAO til en pakkeshop. Porto for plakater og illustrationer er 39 kr.

Leveringstid

Din bestilling vil blive pakket og sendt inden for 1-4 arbejdsdage efter betalingen er modtaget. Jeg sender din bestilling så hurtigt som muligt. Modtager jeg din bestilling i en weekend eller i helligdage, sender jeg som oftest først de efterfølgende hverdage.

Vær opmærksom på at der ikke bringes ud i weekender.

Returret

Jeg giver 14 dages fuld returret, gældende fra den dag varen er modtaget. Hvis du vil returnere varen, skal varen være i samme tilstand som da du modtog den. Du har 14 dage til at meddele M Henriksen Design din fortrydelse af købet og har herefter 14 dage til at tilbagelevere varen. Husk at vedlægge den fremsendte kvittering eller billede af kvitteringen.

Jeg overføre hele købsbeløbet tilbage til samme konto som betalingen kom fra. Jeg kan desværre ikke overføre til en anden konto. Tilbagebetalingen sker når jeg har modtaget varen og har godkendt returneringen.

Du betaler selv for returforsendelsen.

Husk at få en kvittering for din afsendelse af returvaren, så du kan vise at du har sendt den afsted.

Send returpakken til:

M Henriksen Design/Majbritt Henriksen

Kaltoftevej 28

7000 fredericia

Reklamationer

Dit køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Retten gælder ikke hvis varen får fejl, skader eller slitage på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Hvis du modtager en vare med skader eller en anden fejl, så skriv til mig på majbritthenriksen@hotmail.com Send gerne et billede der viser skaden eller fejlen. Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, så sender M Henriksen Design som hovedregel en ny, uden meromkostning. Det gælder ikke originaler.

M Henriksen Design logo
Illustrationer og specialdesignede tekstiler

Tak fordi du kikkede forbi

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev vil jeg informere dig om nyheder, gode tilbud, give dig inspiration og holde dig opdateret på kommende messer.

M Henriksen Design

Tilmeld dig her.
Du vil derefter modtage en mail som du skal bekræfte.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du modtage nyheder og gode tilbud som jeg tænker du vil have glæde af.