Inspiration fra gemmerne

Fandt noget smukt i gemmerne og måtte bare lade mig inspirere

For et stykke tid siden, gennemgik jeg min mors mange broderede ting og her faldt jeg over de smukkeste broderede kranse, som hun havde siddet og fordybet sig i, aften efter aften. Noget jeg helt sikkert var nød til at lade mig inspirere af. Denne smukke kreativitet måtte ikke bare ligge hen i skufferne.

Så det er indtil videre blevet til denne farverige blomsterkrans, som passer godt til den tid vi er i nu, hvor det hele blomstre og er så smukt og fyldt med farver.

FacebookmailFacebookmail

MHD

Mit navn er Majbritt og det er mig der står bag M Henriksen Design. Hos M Henriksen Design finder du et bredt udvalg af unikke akvareller og print. Som noget nyt er jeg begyndt at bruge mine motiver i tekstiler, som gør at du kan købe unikke metervarer, som kun findes her.

Skriv et svar